Distributor për KOSOVë nderimi sh.p.k | TEL: +38349888917

A matter

of choice

Distributor për Kosovë Nderimi SH.P.K

A matter

of choice

Distributor për Kosovë Nderimi SH.P.K

Emporio caffe

Caffe EMPORIO, kafe e prodhuar enkas per tregun kosovar, ka nje shije shume te veçante, perqindja e larte e Arabikes i jep asaj nje krem qe qendron gjate, aromatizimi i saj gjate prodhimit i jep nje shije te pa rezistueshme .

Cinquecento 500

Caffe vergnano INTESO 500. Ky lloj i kafes ka nje permbajtje te larte te Arabikes e zgjedhur nga origjina ma e mire. Preferohet per ata qe duan nje shije te endrueshme te kafes se forte edhe pas pirjes se saj. 

seicento 600

Caffe vergnano CLASSICO 600 Ky lloj i kafes njihet me mbushje nga nje arome e forte. Eshte kafe e forte
me nje permbajtje te larte nga origjina ma e mire e Arabikes. 

Strong

Caffe vergnano STRONG Një përzierjeee prestigjioze, e cila përmban të gjithë historinë dhe përvojën e Caffè Vergnano. 

Kapsulat tona

Tre Mini Aparati capsula

Aparatat 3 mini

Aparat me perimeter te vogel, I destinuar per ambijente pune dhe familjare, ben ekspresin per pak sekonda. Praktik dhe rezistent

Arabica

Kafe e perbere nga kokrrat e art ate arabikes, e pasuruar me arome kafeje dhe arome e
perkryer e drurit Keder.

Cremso

Kremi I arte qe zgjate, me arome te paster, shija e saj te ngjalle shprehjen e dashurise. Me perbersit me interesant prej shijes se vanilles dhe specit te zi.

Inteso

Qendrueshmeria e gjate e saj, me paketim me ngjyre te bronzte. Ka nje shije dalluese te cokollades se erret dhe kafes afrikane, ka nje shije qe zgjate.

Il mondo Caffè Vergnano

Tre Mini Aparati capsula

Tre mini aparat capsula

Aparat me perimeter te vogel, I destinuar per ambijente pune dhe familjare, ben ekspresin per pak sekonda. Praktik dhe rezistent

Youtbe video

The Selection Part 3 - Sun Eng

Caffe Vergnano Kosova

@ Caffè Vergnano

Instagram has returned invalid data.

Copyright © 2019. Caffe vergnano

Close Menu