Distributor për KOSOVë nderimi sh.p.k | TEL: +38349888917

Cinquecento 500

Caffe vergnano inteso 500. Ky lloj i kafes ka nje permbajtje te larte te Arabikes e zgjedhur nga origjina ma e mire. Preferohet per ata qe duan nje shije te qendrueshme te kafes se forte edhe pas pirjes se saj. Kjo kafe ka nje arome te thelle dhe qe zgjate.

Copyright © 2019. Caffe vergnano

Close Menu