Distributor për KOSOVë nderimi sh.p.k | TEL: +38349888917

Emporio caffe

Caffe Vergnano EMPORIO, kafe e prodhuar enkas per tregun kosovar, ka nje shije shume te veçante, perqindja e larte e Arabikes i jep asaj nje krem qe qendron gjate, aromatizimi i saj gjate prodhimit i jep nje shije te pa rezistueshme . Caffe emporio ka nje shije te bute dhe eshte ideale per te nise mengjesin me te.

Copyright © 2019. Caffe vergnano

Close Menu