Distributor për KOSOVë nderimi sh.p.k | TEL: +38349888917

Produktet

Kapsulat

Llojet e produkteve

Emporio caffe

Caffe emporio, kafe e prodhuar enkas per tregun kosovar, ka nje shije shume te veçante, perqindja e larte e Arabikes i jep asaj nje krem qe qendron gjate, aromatizimi i saj gjate prodhimit i jep nje shije te pa rezistueshme .

Cinquecento 500

Caffe vergnano inteso 500. Ky lloj i kafes ka nje permbajtje te larte te Arabikes e zgjedhur nga origjina ma e mire. Preferohet per ata qe duan nje shije te endrueshme te kafes se forte edhe pas pirjes se saj.

seicento 600

Caffe vergnano classic 600 Ky lloj i kafes njihet me mbushje nga nje arome e forte. Eshte kafe e forte
me nje permbajtje te larte nga origjina ma e mire e Arabikes. 

Strong

Caffe vergnano strong Një përzierjeee prestigjioze, e cila përmban të gjithë historinë dhe përvojën e Caffè Vergnano. 

Llojet e Kapsulave

Tre Mini Aparati capsula

Aparatat 3 mini

Aparat me perimeter te vogel, I destinuar per ambijente pune dhe familjare, ben ekspresin per pak sekonda. Praktik dhe rezistent

Arabica

Kafe e perbere nga kokrrat e art ate arabikes, e pasuruar me arome kafeje dhe arome e
perkryer e drurit Keder.

Cremso

Kremi I arte qe zgjate, me arome te paster, shija e saj te ngjalle shprehjen e dashurise. Me perbersit me interesant prej shijes se vanilles dhe specit te zi.

Inteso

Qendrueshmeria e gjate e saj, me paketim me ngjyre te bronzte. Ka nje shije dalluese te cokollades se erret dhe kafes afrikane, ka nje shije qe zgjate.

Copyright © 2019. Caffe Vergnano

Close Menu