Distributor për KOSOVë nderimi sh.p.k | TEL: +38349888917

Strong

Caffe Vergnano STRONG Ky lloj i kafes njihet me mbushje nga nje arome e forte. Eshte kafe e forte me nje permbajtje te larte nga origjina ma e mire e robustes. Ky lloj eshte vecanerishte per ata qe e dojne kafen me nje shije te forte, dhe me nje krem te trash, po ashtu ka nje nje shije unike te çokollades, shije qe zgjate pas konsumimit te kafes.

Copyright © 2019. Caffe vergnano

Close Menu